16/10/07

Holaa!

Després d'aquests dies festius, la setmana que ve es presenta mogudeta (cartells adjunts):

Dilluns 15 - ASSEMBLEA! 19 h. Kafenet (pati interior de la Fac. de Psicologia, Av. Blasco Ibañez 21). Vingueu a fer les vostres propostes, col·laborar, informar-vos, implicar-vos...

Dilluns 15 - PROGRAMA 'KAJÓN KON-TRASTE' a Ràdio Malva. Entrevista al moviment Ciutadanes i ciutadans del món*. 22 h. Ràdio Malva (Av. Malvarrosa 10, baix) o 21.45 h. parada de tramvia 'La cadena'.

Dimecres 17 - MENJADOR VEGETARIÀ per només 2.5 ecus! + ACTUACIÓ EN DIRECTE 'Infusión con limón'. A més, podreu trobar informació sobre la situació dels immigrants a València i les reivindicacions de Ciutadanes i ciutadans del món*. 14 h. Kafenet. Tenim fam d'integració!

Dijous 18 - Projecció del documental 'EL FORAT DE LA VERGONYA' (especulació urbanística a Barcelona). 19 h. Aula SC2 de l'aulari III (junt a la Fac. de Psicologia i el Kafenet, Av. Blasco Ibañez 21).

Divendres 19, Dissabte 20 i Diumenge 21 - CONCENTRACIÓ de Ciutadanes i ciutadans del món* a la Pça. de la Verge per exigir un centre d'acollida ja, l'eliminació de la llei d'estrangeria i dels Centres d'Internament d'Estrangers (CIE). 19 a 23 h. Plaça de la Verge.


* Ciutadanes i ciutadans del món és el moviment format per la gent que no va poder quedar-se impassible davant el brutal desallotjament dels immigrants que (mal)vivien baix el pont d'Ademuz i ara es troben concentrats a la Plaça de la Verge tots els divendres, dissabtes i diumenges de 19 h. a 23 h. Més informació: nadiesinderechos@gmail.com i www.barriodelcarmen.net/evolución



A més, aquesta setmana també es realitzarà una CONCENTRACIÓ ANTIFEIXISTA que tindrà lloc el dimarts 16, dijous 18 i divendres 19 d'Octubre a les 9.30 h. a la porta de la Ciutat de la inJustícia de València en suport als antifeixistes de Russafa, als quals el fiscal demana 4 anys de presó.

LLIBERTAT SENSE CÀRRECS
PER A LES DETINGUDES!

CAP TOLERANCIA
CONTRA EL FEIXISME!!!