24/11/08

Festa mites del folklore


Hooola!
Tenim el plaer de convidar-vos a la festa que organitzarem aquest dissabte 29 de novembre a partir de les 18 h al CSO La Closka (entrada lliure). El CSO La Closka es troba en l'Avinguda Constitució nº 355 -València, poc abans d'arribar a Tavernes Blanques- i per arribar podeu fer-lo en bus (16, 36 o N2) o en tramvia (L6 parada San Miguel de los Reyes).

La temàtica de la festa és 'Mitos del Folklore' i la programació serà la següent:

18 h. Apertura de puertas.

18.30 h. Taller 'Dinámicas de expresión'.

20 h. Taller 'Creación de objetos sexuales'.

21.30 h. Cena vegana.
Por sólo 2.50 €.

22 h. Cuentacuentos.

22.45 h. Murga.

23.30 h. Concierto y Jam Session
(trae tu instrumento y/o únete!).

2 h. Dj's:
Electrobalcan / Música hortera / Minimal / Hardtechno.

Us esperem, salut!


PD: No oblideu vindre disfressats!

8/11/08

mini-documental bolonya

2/11/08

Menjador vegetarià



Us convidem al MENJADOR VEGETARIÀ que realitzarem aquest dimecres 5 de novembre a les 14 h. al Kafenet (pati interior de la Fac. de Psicologia, Av. Blasco Ibañez 21). Els beneficis del menjador seran destinats a l'autogestió de l'assemblea.

Us esperem, salut!

Obrim la ment tornem a la càrrega¡¡

Després de molt de temps sense actualitzar el blog, cosa que no reflectia el nostre moviment a la realitat sinó més bé la nostra perea cap al món virtual ejejej, tornem després del llarg estiu amb noves propostes, activitats i amb la intenció de reflectir tot alló al blog, que per a aixó està. La nostra web ha mort-caducat, així que d'ara en davant solament i per pragmatisme usarem este blog com a la nostra eïna de comunicació virtual. Dir-vos que esteu invitades a les assemblees, a proposar, criticar, expressar... vos enviarem per mail el dia i l'hora, que encara no és fixa, el lloc on sempre. Ja tenim vàries activitats que estem preparant, com un menjador vegetarià este dimecres al kafenet de psico, els cartells començarem a pegar-los dilluns, unes jornades de portes obertes per mostrar les coses que ja hem fet al passat, amb tallers diversos, rastrell, fotos... aixó 18 de novemnbre i un concert-festa que serà el cap de setmana a finals de novembre, principis de decembre... ja donarem més notícies. I crec que ja està, més novetats en breu. També recordar-vos, com segurament ja haureu vist que s'estan fent movilitzacions contra bolonya en diferents facultats de blasco ibañez, burjassot i en tarongers, animar-vos a recolzar-les activament i sobre tot informar-vos sobre qué és aixó del pla de bolonya i com s'ha anat desenvolupant amb molt de secretisme i poca transparència els darrers anys, i les conseqüències que no pinten gens bé que pot portar: mercantilització, elitització, etc. Per cert i MOLT IMPORTANT, este DIMECRES 5 de NOVEMBRE a les 12h en L'AULA MAGNA DE FILOSOFIA DEBAT OBERT dels estudiants amb el rector de la uv. És una de les primeres coses que s'han aconseguit amb les movilitzacions i ocupació del rectorat l'altre dia, ja veus tu. El que s'exigeix és que es paralitze el pla per a discutir entre tots quin tipus d'universitat volem i no s'impose des de dalt (il·lusos però no passius). Esta és l'exigència primordial i que no és negociable.